Påväg hem

Nu är vi äntligen påväg hem och jag har så mycket att berätta. Jag har träffat så underbara människor, grymma utställare, härliga inspiratörer och kläckt nya affärsidéer som kommer bli helt galet bra. Jag känner att alla tunga beslut helt plötsligt blivit så rätt och om 2016 startar såhär längtar jag lite till dec för att utvärdera allt. 

   
    
   
Igår var det mingel för hela slanten och denna trötta mamma kom inte i säng förän långt inpå natten. Men jag la mig med en något dimmig hjärna men en kropp fylld av kärlek. Jag var så varm i kroppen (inte bara av alkoholen 😉 ) av att få träffa alla fina, härliga och inspirerande människor. Sen värmer det ännu mer att se våra barn Bonda och verkligen bli bästa vänner direkt. Sociala medier barn är ändå väldigt fina barn <3 såklart alla andras med. Men vi som arbetar med just sociala medier kan få ta emot en del skit att våra barn exponeras för mkt och bli skadade av att spela in videos etc. Men efter denna helg känner jag bara att vi gjort helt rätt och så extremt sociala och härliga som våra barn är gör att jag tror på framtiden 😉 här har ni framtidens entrepenörer ! 

   
    
    
   

   
  
Här trivdes han manne 😉 ensam i hönsgården :p 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *