Strålande dag i sthlm

Ja idag kan man inte klaga på alla timmar man lägger ner för att driva intressanta och läsvärda sociala kanaler. Idag tog jag tåget till Sthlm tidigt som tusan, resan gick jättebra och jag kom till och med upp lite tidigar än tidtabell. Jag promenerade till Selma city spa som ligger bara ngr minuter från station. Jag mötte upp tjejena från pratpr och fick mig en morgonrock och lite info om dagen. 

   
 
Jag började med att testa spat och njöt i säkert 40 min i utomhuspoolen. Så galet skönt och vilken utsikt 🙂 

   
   
Efter det var låg jag inne i relaxen, totalt spenderade jag nog 3 h i relaxen haha jag låg och pratade med en urtrevlig man som tidigare arbetat som vd för en mediebyrå. Snacka om att vi hade mkt att prata om 🙂 

    
  
 Sen i mitten av dagen var det behandlingar, lunch och presentation av Niveas nya produkter 🙂 ni kommer bli glatt överraskade och självklart visas allt på bloggen. 
   
    
    
 
Tack prat pr och nivea Sverige för en underbar dag! Tack även till Selma city spa 🙂

7 reaktioner på “Strålande dag i sthlm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *