Presslunch hos visit Denmark

Igår på kvällen när jag gick igenom mailen dök denna roliga inbjudan upp. Stena line ihop med visit denmark bjöd in till presslunch nu på fredag 🙂 Det skall bli så himla kul och vi planerar faktiskt en resa eller två till danmark snart. Hailey vill till the reef och vem älskar inte att bara åka båt?

under lunchen förser de oss med information och nyheter och inspiration om Danmark och hjälper också till rent praktiskt med resor dit – individuella och i grupp med olika teman. De skall presentera de pressresor som är planerar att genomföra i år – hälften har barnfamiljer som målgrupp och den andra hälften vuxna par som vill njuta av strand, hav, badehotell, kultur, kontinental stämning och god mat och dryck.

Stockholm har liknande resor hela tiden känns det som, så det är jättekul att även vi i Göteborg får möjligheten att utforska nya städer och länder 🙂 Jag älskar att resa och gärna att uppleva nya platser 🙂

copenhagen-nyhavn-havnerundfart

Någon mer som skall dit?

7 reaktioner på “Presslunch hos visit Denmark”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *