Påsktävla med Besafe

Under 2016 kommer påsken redan i mars, därför vill Besafe under hela mars månad fira påsken med att starta en tävling där ni har chans att vinna en BeSafe iZi Go Modular i-Size!

BeSafe iZi Go Modular i-Size är det senaste tillskottet av babyskydd och precis som påsken är det fokus på ägget. Men inte att äta förstås, men stolen är utformad som ett ägg, hårt skal men lätt. Skyddet har också hög ergonomi så bebisen ligger mjukt och skönt, men också det viktigaste, den ligger säkert. Jag är stolt som får lov att vara ambassadör för just besafe. De arbetar med att utveckla och säkra barns färd i bilen vilket jag ger dom stor eloge till.

besafeOm besafe även får 500 likes på tävlingen på deras fb sida ökar det priset med 2 babyskydd 😀 Så in och Gilla HÄR!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *