Blomsterbinderi, chokladprovning och personlighets test!

Nu är man helt galet mätt och snart blir det coctailparty. Vi har haft en superhärlig dag med allt ifrån blomsterbinderi, afternon tea och chokladprovning. Slottet är så himla fint och jag kan tänka mig att sommaren och våren här är magisk. Tror jag får ta med mig familjen hit nästa gång.


  
  
  
Jag är verkligen inte lagd för att skapa, men denna bukett blev ändå väldigt fin. Jag började om säkert 3 gånger haha. Tänker på Elaines föreläsning om människors olika personligheter och att det finns 4 typer av människor. Vissa är introverta och andra extroverta eller så är man en blandning av dessa vilket heter ambivert. Jag är extrovert och en gul person, det innebär otroligt social, explosiv, utåtriktad och alltid på gång. Min syster som är blå är lugn, introvert och saklig. Såklart finns det fler karaktärsdrag, men dessa är några av dom. Jag fick mig verkligen en aha upplevelse igår och jag tror om fler lär sig om människans olikheter har vi lättare att acceptera dom. Många låser sig liksom i sitt egna och har svårt att se hur andra är. Kunskap är makt och jag älskar att lära!

Vi kvinnor är så extremt snabba och duktiga på att vara elaka och sänka varandra. Vi utför enormt mycket härskartekniker och jag tror ibland helt utan att vi tänker på det. Jag använder själv vissa utan att tänka på det även om mina är väldigt harmless och enbart mot min man 😉 varför är det så? Att kvinnor är så elaka och nedvärderande mot andra kvinnor. Män är inte alls på samma sätt mot varandra som just kvinnor. I dont get it! Det är ständigt tjuv och rackarspel, eftermiddags tea med en dos skitsnack. Ett telefonsamtal fyllt av hat och tråkig attityd. Why?

Jag tror på att lära känna sig själv och ens inre för att sen hitta en balans utanför. Jag är otroligt trygg i mig själv vilket är skönt. Det märks nog när ni träffar mig, jag skäms inte och jag tror på mig själv. Många verkar tro att bara för jag rår om mitt yttre är jag missnöjd inåt och så är det inte alls. Jag tycker om att rå om min kropp och ta hand om den efter allt den ställt upp för mig. Den är värd den bästa behandlingen den kan få. Jag tror att människor som måste tala illa om någon annan egentligen är väldigt osäker och otrygg i sig själv.

Mitt bästa tips till er att hitta er själva och gör sånt som får er att må bra 🙂 ta bort negativ energi och våga känna era känslor!

Kram <3

8 reaktioner på “Blomsterbinderi, chokladprovning och personlighets test!”

 • Liselotte skriver:

  Älskar att göra personlighetstest, gjort flera på jobbet i olika sammanhang. Jag är också extrovert, och har dominanta drag 😉 Väldigt kul och lärorikt att göra såna test, man får en annan sorts förståelse för allas olikheter tycker jag, framförallt kände jag så när vi gjorde det på jobbet förra våren. Vi är alla olika och det är okej, och vi får lära oss av varandra och dra nytta av våra olikheter. Jag avslutar nu innan det blir en roman av detta 🙂 Snygg bukett, riktigt vårig!

 • Jennie Asplund skriver:

  Det sägs att så är inte fallet.. Att kvinnor inte snackar mer skit och härskartekniker. Jag tycker det oftast är kvinnor som faktiskt kör härskartekniker såväl som trycker ned andra särskilt när det går bra för en kvinna.

 • jessicalagergren skriver:

  Var kommer som supersöta skorna från? 😀 <3 Kramar!

 • jessicalagergren skriver:

  *dom ^^

 • Sofia skriver:

  Jag tror att du menar ambivert, inte ambrovert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *