samarbete med FLUX

”Inget kan jämföras med segling när det gäller känslan av frihet, äventyr, adrenalinkickar och laganda. Det är en oerhört spännande sport, och om vi lyckas sprida detta budskap är jag säker på att alla skulle vilja engagera sig.”

Getting kids On Board” är ett unikt initiativ som inspirerats av Johnies kärlek till seglingen. Kampanjen, som sponsras av FLUX®, ett ledande varumärke inom munhälsa, ska besöka skolor i hela Skandinavien för att uppmuntra och inspirera barn att engagera sig i seglingens alla aspekter, från aktiv segling till att stå vid sidan av och heja på.

Kampanjen sammanfaller med den över hela världen uppmärksammande M32 Scandinavian Series, där Johnie och hans fem lagkamrater tävlar för Sverige. FLUX-laget kommer att sätta katamaranen FLUX® och sina egna färdigheter på prov vid tävlingen som går över Skandinaven med olika evenemang i Köpenhamn, Oslo, Göteborg, Århus, Helsingfors och Stockholm. De som befinner sig i någon av dessa städer kan se tävlingen live från stranden.

Detta är första året som FLUX® sponsrar teamet. Johnie stöder fullt ut kampanjens värderingar och ser stora likheter med sin egen filosofi när det gäller frihet, liv, sam­hörighet och spänning  (Freedom, Life, Unity and eXcitement).

”Självklart är det stort att vinna en tävling, men det är ändå underordnat hel­hets­upplevelsen. Att vinna eller förlora … det spelar mindre roll. Jag har inte vunnit det svenska priset Sailor of the Year på egen hand, det handlar om lagarbete – där alla samarbetar och njuter av äventyret på samma sätt. ”

Om Flux®
Flux® är Sveriges mest använda fluorskölj, med hög fluorhalt för att ge starka tänder och förebygga karies. Sortimentet omfattar fluorskölj, tandkräm och tuggummin för både vuxna och barn. Vi har även produkter för god andedräkt och mot torr mun. De är enkla och roliga att använda samtidigt som de gör nytta. Produkterna är framtagna i nära samarbete med svensk tand­vård och är fria från alkohol, parabener och andra onödiga tillsatser. De bär Tandläkarförbundets symbol och rekommenderas av tandläkare, tand­hygienis­ter och tandsköterskor. Vår vision är att munhälsa ska vara roligt! www.fluxfluor.se

Johnie Berntsson and team 1.8 MB - strong kids flux

Otroligt initiativ och heja heja laget i segling 🙂

//detta är ett sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *