Vara med i en stor mamma tidning

Idag fick jag ett sånt himla kul mail från en stor mamma/föräldrar tidning. Det handlar om udda förlossningar och vilka trender som finns just nu. Jag tackade såklart ja och på måndag skall bli köra en intervju. Jag är supertaggad och så fort allt är klart så får ni veta mer 🙂 Som media nörd jag är, tycker jag såå mycket om detta 🙂

amplifyphoto-7403

Det kommer alltså att handla om förlossningen med denna lilla sötnos 🙂

4 thoughts on “Vara med i en stor mamma tidning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s