Testar North GPS klocka

Inlägget är i samarbete med jollyroom

Hej hallå alla, hoppas ni mår bra. vi har nu under en tid testat olika gps:klockor och då bland annat denna från north som ni hittar på jollyroom. Klockan skickar information till din telefon eller läsplatta via GPS-signaler, vilket gör att räckvidden är obegränsad. Du kan ringa till klockan, och den kan även ringa upp något av de 10 nummer som du själv sparar i den via appen. En SOS-knapp gör det lätt för att ditt barn att ringa ett larmnummer vid eventuellt nödläge. Det jag tycker är bra är att man hela tiden kan få kontakt med barnen när de är ute och leker. Som den hönsmamma jag är känns det tryggt att kunna se vart barnen är hela tiden. Nu när de är så små tror jag inte de bryr sig så mycket 😉 värre blir det när de är tonåringar 😉 Jämför med många andra klockor så kan man på north ha upp till 10 nummer vilket är superbra. Sen för de barnen som kan klockan visar displayen vilken tid det är.

Klockan har dessutom inbyggd stegräknare och Geofence (möjlighet att ange gränser på en karta – klockan larmar när den kommer utanför gränsen). Klockan kan även skicka ett SMS till telefonen om barnet tar av sig eller tappar den. Klockan behöver inget speciellt abonnemang och fungerar med kontantkort. Tillverkaren rekommenderar Telia eller Tele2/Comviq, vi körde med tele2 vilket funkade perfekt 🙂 Batteritid är cirka 1–2 dagar beroende på användande. Laddningstiden är ungefär två timmar. Ladda den på kvällen så är den full på morgonen 🙂

Just nu har jollyroom deal på dessa och ni kan köpa dom för 595 :- istället för 1199 :- 🙂

1 reaktion på “Testar North GPS klocka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *