godmorgon lill lördag

Redan onsdag, veckorna bara flyger fram. Jag sitter just nu med sov-tishan på och jobbar av mailen. Jag och Robin startade dagen med en lång promenad med hästarna där shaggy fullkomligen dog när han fick syn på ett par kor hahah, Kolla min instastory så kommer ni förstå. Dagens planer är att åka upp till Stenungsund och låta robin göra en synundersökning. Jag skulle behöva köpa en nyansering till mitt hår alt åka upp till Hair och se om Tina kan slänga i ngt kallt i topparna. Jag har så otroligt mkt värme i mitt hår och kyla är mer eller mindre ett måste för att inte bli för varm. Jag kan faktiskt tipsa alla som har mkt värme att köpa paletts silverinpackning. Den är utan tvekan den som funkat allra bäst.

Här är vår vlogg från igår, helt ärligt? hur kan man samla på så mycket kläder? helt galet haha

 

3 reaktioner på “godmorgon lill lördag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *