LCC recension

Nu har jag använt slut på tvålen som jag fick i presskitet från LCC. Lotionen och handkrämen är fortfarande kvar, men jag tänker att jag skriver en recension nu på allt. Först och främst om man ser till design tycker jag den är supersnygg, guld är alltid ett rätt val i badrummet hos oss 🙂 Vi ställde tvålen på ena sidan och lotionen på andra. Så efter varje tvätt eller allafall på kvällen smörjer jag in händerna så de är mjuka och goa 🙂 Jag tänkte ge en kort beskrivning av vad jag tycker här nedan utifrån några punkter.

Lukt: doften är mild men ändå inte obefintlig, plus i kanten.

användning: jag tycker att den tog slut ganska fort, men tror det beror på överkonsumtion hos övriga familjemedlemmar.

konsistent: typisk tvålkonsistens.

färg: Gulaktig, jag vet inte om det bara var vi, men det kändes som att tvålen fastnade i handfatet så man fick gnugga en extra gång 🙂

Slutligt betyg är ändå en stark 4 då jag både gillar designen, lukten och konsistensen. Litet minus att den tog slut fort och att den fastnade i handfatet.

Jag kan varmt rekommendera andra att köpa dessa och torrschampoot tycker jag är super duper bra 🙂

2 reaktioner på “LCC recension”

  • Mirre skriver:

    Har också använt mig av hennes serie, tycker att de är toppen, tack för din åsikt om dem,=D

  • Diana skriver:

    Jag har bara provat Löwengrips produkterna en gång och har svårt att ge det en till chans. Jag vill tycka om de, jag vill få det att funka men de är verkligen inte dryga och det blir dyrt i längden. Produkten var inte ens helfull, bara halv tup och hade en liten annorlunda efterlukt.
    Men men.. som sagt, jag skulle vilja gilla de för att stötta Löwengrips produkter och framgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *