En insamling för alla barn

Sponsrat inlägg från SOS barnbyar 

Visste ni att det idag lever över 220 miljoner barn i världen under extremt utsatta förhållanden. Det är ett av tio barn som helt saknar, eller riskerar att förlora, den grundläggande omsorgen av en förälder. Inget barn väljer vart de föds, det är ett lotteri och att vi här i Sverige haft turen att födas i ett land där majoriteten av barn faktiskt har det bra är ren tur. De barn som föds i utsatta länder glöms alltför ofta bort av myndigheter och blir osynliga för vuxenvärlden. Många löper stor risk att utsättas för sexuella övergrepp, utnyttjas som barnsoldater eller tvingas in i prostitution och trafficking.

Vi har valt att starta en insamling hos SOS barnbyar, just SOS Barnbyar är en av världens största aktörer inom social omvårdnad av barn. De finns i 135 länder världen över och samarbetar med myndigheter, organisationer och beslutsfattare för att lokalisera och hjälpa barn och familjer genom långsiktiga och individanpassade insatser. Om det är något man skall stötta så är det organisationer som aktivt arbetar för att hjälpa barn.

Vår insamling är för att alla barn skall ha rätt till en trygg uppväxt, till att inte behöva somna hungriga och som inte skall behöva oroa sig för om det ens blir en morgondag. Vi vill göra skillnad och vi vill göra skillnad tillsammans med er! ”Inte ett enda barn ska vakna ensamt/vara osynligt/trösta sig själv”.

Ni hittar vår insamling HÄR vi satte ett mål på 5000 :- jag hoppas att vi tillsammans kan visa vilken kraft vi har och tillsammans göra skillnad för alla osynliga barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *