friyaaaaay

Hello lovers, hoppas allt är bra. Själv sitter jag och går igenom kontrakt, herregud vad jag känner att jag blivit lite av ett pro när det kommer till att läsa kontrakt. Nä skämt och sido, jag är egentligen urusel. Men jämför man för några år sedan har jag blivit väldigt duktig. Jag får huvudvärk efter 3:de punkten, men istället för att bara skriva under läser jag noggrant punkt för punkt och lämna några synpunkter. Egentligen inte något major, men man skall alltid ställa frågor om man är osäker på ngt. Jag är så pepp på vad som komma skall med denna blogg och ni får följa med på resan. Mer kan jag inte säga än, men tids nog får ni all info.

Idag är det fredag, det är sol och härligt ute vilket höjer stämningen. Idag skall jag också på middag med hela tubecon gänget vilket skall bli såå kul. Jag hämtar upp hannah och nadja vid 19.00 sen styr vi bilen ner mot stan 🙂 Imorgon är det tubecon hela långa dagen och jag tror det kommer bli helt galet 😀 Mycket har hänt sen sist och även om det inte gått så många månader är det ändå crazy crazy. Hoppas vi ses där om inte annat 🙂

äntligen värme igen, outfiten ikväll kommer ni gilla, tro mig 😀 det blir classy byxor med top från samsoe samsoe och kavaj ihop med MK väskan 🙂

2 reaktioner på “friyaaaaay”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *