godmorgon

Ny dag och fullt schema. Barnen är hos dagmamman och Hailey har utflyktsdag. Synd bara att det ösregnar och är superkallt :/ man förstår inte riktigt hur vädret tänker när det är så oerhört kallt. Men hon har mycket kläder på sig och oftast är det vi vuxna som fryser mer än barnen. Jag har precis gjort stallet och skall egentligen bara mellanlanda hemma innan jag måste ner till göteborg en sväng. Jag skall ha möte med floristen till bröllopet och en sväng till city laser. Men innan de vill jag uppmana alla mina följare här på bloggen att gå in på min instagram och se filmen jag just delade i samarbete med Volvia. Den handlar om barns säkerhet i bil och om baklängesmarschen 🙂

Nu måste jag försöka ta tag i mig själv, på med lite kläder och sen ner till stan 🙂 Hoppas ni får en bra start på dagen 🙂

1 reaktion på “godmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *