Mot Sthlm 

Nu är vi påväg till Sthlm hela familjen. Planen var att flyga men inget flyg passade vårt schema Så vi valde att ta bilen. Ganska mysigt med roadtrip och med dagens teknik löser sig det mesta. Hailey sitter med ipaden och kollar youtube och chloe sover just nu. Båda tjejerna tog skolkort idag och jag är så pepp för att se resultatet 🙂 


Mina små gullhönor. Tänk att vi i lördags gick såhär och idag åker vinterjackan på igen. Väldigt konstiga kontraster må jag säga 🙂 vi hörs närmare Sthlm, glöm inte följa oss på instagram frureinhold 🙂

1 reaktion på “Mot Sthlm ”

  • Oh så mysigt, samt saknar det där med skolkort, dagmamman gör ju bara en gruppbild, jag hade gärna haft skolkort för varje år. Så fina kläder och ja kan ju vara mysigt att bila också

    ha det bra i STHLM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *