så stolt över henne

Hej hopp måndag morgon och herregud vad förra veckan körde slut på mig. Inte så mycket fysiskt, men psykiskt var jag helt slut. Sista tiden har min ångest krypt på mig en hel del och mycket beror på stress. För mig är stress en stor anledning till att jag en gång i tiden fick ångest och det krävs inte jättemycket för att den skall komma tillbaka. Men Som tur är kan jag på ett helt annat sätt hantera den nu kontra för 2 år sedan. Men även om förra veckan var stressig och intensiv bjöd den på helt sjuka samarbets förslag och förmodligen kommer jag att skriva nytt kontrakt rörande blogg och instagram denna vecka. Det är bland det största jag gjort och jag är otroligt peppad. Nu tänker ni säkert att så säger man jämt, det största av de största. Men denna gång är det otroligt stort och det känns så kul att någon hör av sig och tror på det man gör.

Men till rubriken. Hailey hade simprov igår och hör och häpna, tjejen simmade hela 25 m och tog både guld och silverfisken 😀 Hon är 5 år gammal och simmade 25 m bröst. Det är helt otroligt i mina ögon och nu får vi se om hon fortsätter med simskola eller om hon slutar. Stolt som en tupp var hon allafall och mamma med 🙂 Sen om man bortser från prestation är jag otroligt stolt över Hailey och hennes personlighet, hennes empati för andra människor och hennes fina hjärta. Vi fick igår tacka nej till ett barnkalas på lördag då det är tubecon. Men istället för att tacka nej och inget mer sa Hailey att hon kunde komma en annan dag och leka och ta med present då. Vi älskar att fira och att ge varandra gåvor, detta lyste klart igenom igår.

Hailey och hennes relation till hästarna, det är också så himla fint att se 🙂

Annars i helgen har det varit helt underbart väder och vi spenderade lördagen i slottsskogen med fina vänner. Det är helt otroligt hur det kan vara 23 grader och sol en dagen och 7 grader och iskallt andra dagen haha. Nu väntar väl snö nästa vecka och lite orkan stormar 🙂

Cooling chloe, det är verkligen ett privilegium att vara mamma till de där två tjejerna<3

 

 

2 reaktioner på “så stolt över henne”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *