Vi ska till guldtuben 

Nu avslöjar det, även om det inte är klart än vilka som är nominerade. Men vi fick för några veckor sedan en förfrågan att Komma till guldtuben. Gissa vad vi svarade?! Självklart jaaaa. 😍 mitt stora mål detta året med youtube var att komma till guldtuben. Självklart vill man bli nominerad, men bara att få en inbjudan betyder så enormt Mycket. Så 3 juni är vi där ihop med resten av alla stora youtuber. Det blir jag, Robin pch hailey som åker. Chloe är för liten för all uppståndelse 🙂 


Så hoppas vi ses där alla 🙂 sen förutom guldtuben hade jag ett samtal idag som kan komma att förändra så otroligt mycket. Jag får pirr i magen av bara tanken. Men mer om det längre fram 🙂 men kan säga att det är stort med stort S ❤

4 reaktioner på “Vi ska till guldtuben ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *