Vår resa till Tallinn 

Nu är vi påväg hem igen från Tallinn och jag kan säga så Mycket som att denna resa var sååå behövlig. Bara komma iväg med mina brudtärnor och börja planera bröllopet på riktigt. Allt har varit toppen förutom vädret i själva Tallinn. Men jag tycker ändå att vi fick ut mycket av resa och Tallinn som resmål kan jag varmt rekommendera. 

Vi reste med tallink Sverige och båten Viktoria 1. Vi åt middag båda dagarna på grillhouse som hade en bra meny med riktigt god mat. Jag åt kyckling ena dagen och kött andra. Nöjd med båda. 

Jag vill allafall åka tillbaka till Tallinn och hoppas på bättre väder för igår snöade det och var full Storm Hhaha. Men vi hittade ett shopping center där jag handlade lite till mig, barnen och Robin. 

Hoppas ni haft en bra helg 🙂 nu är vi snart hemma 🙂

1 reaktion på “Vår resa till Tallinn ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *