kalashelegen över

Alltså jag skäms på riktigt över min dåliga uppdatering, men jag hoppas ni som missat vet att vi lägger upp filmer VARJE dag på youtube. Så istället för att läsa kan ni se oss live 🙂 Men såklart ser jag att många går in här och då är det skandal från min sida att ni inte får inlägg varje dag. My bad big times. Men nu har denna helgen gått och chloe har fått fira sin födelsedag med pompa och ståt. Jag tror hon är nöjd med allt hon fått och alla gäster som kom. Det kändes så allafall.

Nu väntar en ny vecka och shaggy skall in på operation tor. Jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös, fy så mycket ångest känslor det väcker att han skall sövas igen. Men brocken måste åtgärdas så inget att vänta på. Idag red vi ut länge och han var så himla pepp på livet vilket är underbart att se. Hailey känner också en viss oro inför torsdag och jag vet inte om jag bestämt mig än om hon skall åka med och lämna honom eller ej. Vi får se det på onsdag helt enkelt. Men hoppas ni haft en fin helg och här nedan kommer lite klipp 🙂

2 reaktioner på “kalashelegen över”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *