detaljer i tjejernas rum

Hej hallå alla, hoppas att ni mår bra. Jag sitter i detta nu och skall snart hämta tjejerna hos dagmamman för att sedan åka ner till badhuset 🙂 Alltså vädret gör mig mer eller mindre tokig och även fast det är ljust så känns det som att solen knappt gått upp idag. Anyway, jag tänkte visa lite detaljer från tjejernas rum. För inte så längesen fick jag hem lite fina inredningsdetaljer till tjejerna från giftstory. De har allt ifrån doppresenter, inredningsdetaljer för både stora och små samt massa annat fint. Jag har länge kikat på en glob där glittret snurrar och att den ändrar färg. Jag tänker att den är perfekt som nattlampa och den ger verkligen ett sånt härligt ljus 🙂

Visst är den ljuvlig, jag fullkomligen älskar den och hailey med! nästan så att jag skulle köpt en likadan till chloe 🙂 Ni hittar den HÄR! Sen till chloe så beställde jag en Mrs mighetto tavla, kan man få för många? Jag är så nöjd med de nya motiven, men även dessa kollektioner som funnits ett tag är helt fantastiska. Denna tyckte jag passade fint i chloes rum 🙂

så jäkla söt, ni hitta den HÄR. Tips till alla er som går i presenter till dop, kalas, babyshower etc. Giftstory har ett stort utbud av presenter till alla olika tillfällen 🙂

6 reaktioner på “detaljer i tjejernas rum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *