photoshoot imorgon

det är med blandade känslor jag skall sätta mig på ett plan imorgon för att åka till sthlm och fotas för allt om bröllop. En stor del i mig säger wow vilken jäkla rolig grej medan andra halvan är panikslagen över att något kan hända. Jag tänker inte dra ngn vals om att jag kunde varit på drottninggatan när terrordådet var för ngn vecka sedan. Jag tänker inte ta ifrån de verkliga offrens katastrof. Däremot är jag otroligt rädd och ängslig över att saker som dessa sker och utan att man har någon som helst kontroll över det. Det skrämmer mig att världen ser ut som den gör och det skrämmer mig ännu mer hur folk glömmer. Jag minns lördagen efter dådet som något fint, inte över själva händelsen. Men över att människor visade sådan värme och kärlek. Tänk om alla kunde visa sån kärlek och värme varje dag, då hade det inte funnits några krig eller oroligheter. Syniskt, I know, men jag hade så önskat att vi bara för en sekund kunde hållit kvar i den varma känsla som infann sig den där lördagen. Låt inte vardagen äta upp dig och låt inte tangenterna skriva de där vidriga orden till en person du faktiskt inte känner.

Men åter till imorgon, jag flyger till sthlm över dagen, tanken var först att flyga upp idag och stanna tills imorgon och sedan flyga hem. Men jag vill bara hem, jag vill inte sova ensam på något kallt hotellrum. Så jag åker svin tidigt imorgon och flyger hem på eftermiddagen. Ni kommer kunna följa dagen på instagram och sen självklart filmar jag 🙂 Hoppas ni får en fin tisdag alla så hörs vi ikväll på youtube, som alltid!

foto: Wandering.se

 

3 reaktioner på “photoshoot imorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *