påskhelgen

hej hopp, måndag fast söndag. Alltså påsken är verkligen sockrets högtid, helt seriöst? hur mycket godis kan man äta undrar jag. Det är påskägg precis överallt och i alla dessa ägg är det ett överflöd av godis. Det är till och med så illa att vi inte gett våra ägg till barnen än, för det har inte ens funnit tid till det. Skattkartan är ritad och allt är klart så vi får nog köra det imorgon. Hoppas allafall att ni haft en bra påsk och att ni fått vila upp er. Tyvärr har påskvädret varit lite svajigt i hela landet verkar det som och här på västkusten har det varit minst sagt kallt.

Hailey har också hunnit med att tävla på lovet, det blev en pay and jump 20 cm på shaggy. shaggy har aldrig tidigare varit på en tävlingsbana så detta var hans debut, Hailey fick göra hans debut och som de gjorde det 😀 Jag är så otroligt stolt över henne 🙂 Nathalie och Viktor som ägde shaggy innan kom dit och hejade på, så man kan säga att hon hade en liten hejarklack. Förutom chloe då som gjorde allt för att höras som mest :p

Ha en fin vecka, jag åker till sthlm på ons över dagen för att plåtas för allt om bröllop 🙂 det får ni hänga med på såklart 😀

1 reaktion på “påskhelgen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *