Hello monday morning

Ja måndag morgon, det är måndag, första dagen på varje ny vecka, men ändå känns just den här måndagen väldigt, jag vet inte, men fel. Man skall återgå till arbete och vardagen skall liksom rulla på. Men för många är vardagen rubbad, för många förstördes all form av trygghet och lycka sekunden som lastbilen i fredags körde ner för drottninggatan i Stockholm. 4 människoliv och en liten hund har än så länge fått sätta livet till, två turister, en kvinna från uddevalla och en 11 årig flicka. Alla 5 fallen sätter djupa spår, men för mig personligen är det otroligt tungt att höra om den 11 åriga flickan. Den 11 åriga flickan som skulle möta upp sin mamma vid åhlens, men som aldrig kom fram. Det hugger i bröstet på mig och jag har svårt att få luft. Jag blir uppriktigt ledsen och arg över att vi människor inte spenderar mer tid på att faktiskt göra något bra, att vi istället tuggar på i vår vardag, att vi ägnar tid att skada varandra på nätet och via olika tv serier. Våra liv kan ta slut imorgon, det kunde tagit slut i fredags, ställ dig frågan, hur vill du se tillbaka på ditt liv? 

Jag säger som eminem; Look, if you had, one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. In one moment, Would you capture it, or just let it slip? 

Låt händelsen i fredags ge dig ett perspektiv på livet, vem vill du vara, vad vill du göra och vad får dig att le. Spendera inte ett helt liv i hat och ånger. Börja idag, skapa dig en framtid som du tror på och som gör dig stolt. Våga ta chansen till att göra precis det du alltid drömt om. Jämför dig inte med andra, kämpa istället, kämpa mot dina drömmar och dina mål. Det är aldrig försent att göra skillnad, skillnad för sig själv och för andra i sin omgivning.

Glöm heller inte av att kramas, rå om era nära och kära och var rädda om er!

foto: amplifyphoto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *