Hello friyaay

äntligen fredag och strålande sol, äntligen kan man samla på sig lite d-vitamin 🙂 Mycket äntligen, men visst är det så typiskt oss skandinaver att njuta så extremt mycket när solen äntligen väljer att titta fram. 9 av 10 kommer också att bränna sig, så glöm inte solsmörjan. Själv sitter jag med spf 50 och tänker då inte förstöra min hud. Igår var jag och Hailey på hockey och vilken match det blev. Frölunda vann med 6-3 mot brynäs och stämningen var verkligen på topp 😀 Jag sitter i detta nu och letar efter biljetter till måndagens match, vi får se om jag får tag i några 🙂 Det blir i såfall jag och pappa som går 🙂

 

Här är filmen från igår som kom upp lite sent, jag tänker att jag slänger upp dagens vlogg idag ändå 🙂 Alltså jag älskar fredagar, vilken energi jag har i kroppen just nu och bara det att få liiite sol. Jag är verkligen en väder människa.

Jag tänkte på en sak till, kan ni inte kommentera vad ni vill läsa mer om, har ni något önskeämne? sen undrar jag vad ni har för helgplaner 😀 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *