mamma hailey dag

inlägget innehåller reklam från Glossybox

Idag fick hailey vara hemma, hon ville ha lite egen tid med sin mamma och hon hade även ont i sin arm efter sprutan. Så hon fick följa med mig på möte och jag kan säga att detta möte var såååå roligt och den 8-9 maj åker vi till sthlm för hemlig inspelning. Jag fick inte säga ngt alls, men det skall bli sååå kul  😀 vi fick också höra att en ansvarig för en stor produktion följde oss, eller hennes dotter vilket också är superkul. Nu taggar vi de och sen skall faktiskt jag och Hailey på hockey idag.

Men till dagens SUPERWEEK (adlink) erbjudande så har Glossybox (adlink) just nu ett erbjudande att om ni beställer en prenumeration, får ni marmor boxen på köpet 😀 alltså en box helt gratis 😀 Uppge bara koden ADTRACTIONGB så dras rabatten av i kassan 🙂 (gäller vid köp av prenumeration 6 eller 12 månader)

1 reaktion på “mamma hailey dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *