Godmorgon

Det förekommer reklam från bubbleroom i inlägget längst ner

Ny dag och redan onsdag. Det kändes som om jag sov bort hela tisdagen, vad hände där? Som jag sa igår mådde jag inte helt hundra och det berodde nog på flera olika omständigheter. jag somnade kl 19.00 igår och vaknade 23.30, gick upp och la mig och sov till 06.30 då Hailey kom in och väckte mig. Jag känner mig betydligt piggare idag och har även tagit en allergitablett för pollen. tror även det gör att jag känner mig låg. Men ny dag och nya möjligheter. Idag arbetar jag och Robin tillsammans som alla onsdagar, älskar onsdagar. Kvalitetstid med mannen och jobb på samma gång. Just nu håller jag på att fixa lite här på bloggen så ni får er update. Sen åker vi och käkar lunch innan vi skall ner på möte i gbg, det blir lite turer fram och tillbaka och kl 14.30 skall Hailey till bvc för 5,5 års kontroll 🙂 Tror det bara blir hon och jag som åker på den så får Robin och Chloe göra något annat 🙂 Jag måste också visa chloe igår från badhuset, hur söt är inte hennes baddräkt 😀 😀 shaggy deluxe!

Jag måste också slå ett slag för alternativa fjädrar till påskriset, vi använder iår fjädrar i syntet 🙂 detta för att skydda våra små hönor och kycklingar från plåga 🙂 Nu tänker säkert många att ah men du har ju haft dunjacka, haft si och haft så. Men till alla er som tänker lämna en sådan kommentar kan jag säga att man kan aldrig blir för sen för att faktiskt göra förändringar i ens livsstil och detta är en förändring 🙂 Om ni är intresserade av fjädrar i syntet finns de hos thefashionroom 🙂

Glöm heller inte 30 % på alla bomber (adlink), gäller fram till 9 april 🙂

 

 

2 reaktioner på “Godmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *