30% på alla bomberjackor

Inlägget innehåller reklam från Bubbleroom

Godmorgon alla härliga följare och läsare. Hoppas att ni mår bra. Jag mår sisådär, det är något i min kropp som inte riktigt gör som den vill. Så jag avstyrde alla möten idag och kommer arbeta hemifrån. Ibland måste man lyssna på kroppen och göra det som känns bäst, jag har pressat min kropp så pass många gånger för mycket att jag vid det här laget lärt mig att jag måste lyssna för att hålla. Gårdagen var ett känslomässigt breakdown, jag vet egentligen inte vad jag känner mer än att jag aldrig kommer sluta kämpa för vår prins, han är vårt allt. Ni som inte har djur har säkert svårt att förstå känslan när de blir sjuka. Men det gör otroligt ont och det känns som att hjärtat skall slitas ur kroppen och aldrig hoppa in igen 🙁 Men vi skall klara detta och jag är evigt tacksam för att ni alla finns hos oss.

Men nu till rubriken haha, jag kom lite från ämnet. Men just nu har bubbleroom 30 % på alla bomberjackor (adlink) alla märken 😀 Jag har tidigare visat mina favoriter och jag tänker göra det igen för er som missat det.

bomber lace  (adlink)

bomber rosa (adlink)

vit lång spetstop 149 :- (adlink)

kort spetstop 159 :- (adlink)

2 reaktioner på “30% på alla bomberjackor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *