När man har svårt att andas men måste ändå göra det

Idag var vi på efterkontroll för shaggy, jag hade på känn att något inte var helt rätt men jag var ändå inte super orolig. Vi hade tid att kolla tänder och sen kolla såret under magen. Tänderna var tip top vilket var skönt, han hade ett bett som gör att det ser ut som han ler. Urgulligt. Men så var det magen, på två ställen kan man få upp 2 och 3 fingrar. Det har alltså bildats brock. Detta måste åtgärdas i form av en ny operation. Det är ingen buköppning som sist, men vi måste öppna det första skiktet som måste öppnas och sys ihop på nytt. Detta innebär rehab 6 veckor där Hailey får arbeta honom på marken och vila. Tur att vi har andra hästar i stallet som hon kan rida, men såklart tråkigt. Men Shaggy är viktig för oss och vi kommer att göra allt för honom. Ni kan se filmen från tiden hos veterinären idag och mina tankar. Jag är evigt tacksam för alla ni som hört av er och stöttar oss, ni betyder enormt.

Glöm inte att prenumerera på kanalen !

1 reaktion på “När man har svårt att andas men måste ändå göra det”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *