stockholm imorgon med Hailey

Tidigt tidigt imorgon åker jag och Hailey till stockholm för att testat min brudklänning för allra första gången. Hon var så ledsen när hon inte fick följa med sist gång så nu var det inte mer än rätt. Det blir bara hon och jag vilket är väldigt mysigt. Vi flyger upp denna gång med BRA flyg som flyger inrikes. Jag och Robin åkte ju med dom och jag måste säga att det är väldigt smidigt att flyga till Bromma. Jag har alltid envisats med att åka till arlanda, men det är både billigare med taxi från flygplatsen och den är liten så det finns ingen risk att man går vilse :p Planen imorgon är att åka direkt till United screens och ha möte med min coach. Efter mötet blir det lunch och sen över till kungsholmen där Ida Sjöstedt har sin studio, jag har ingen som helst aning hur långt de kommit med klänningen, men det skall bli såå kul att få se sin alldeles egna klänning 😀 Sist gång jag var där provade jag ju ”provkollektionen” nu blir det på riktigt 😀

Hoppas ni får en bra dag 🙂 kram alla!

3 reaktioner på “stockholm imorgon med Hailey”

 • Mirre skriver:

  Oh vad roligt och mys att ni får göra en egen grej med, så fin klänningen är

 • Anonym skriver:

  Följ: http://dencoolablog.blogspot.se/ det är världens bästa blogg, lovar 🙂

  Ha en trevlig dag, MVH/Klas och Ulla underberg

 • Hessa skriver:

  Åh vad fint. Jag skulle gifta mig. Men min sambo dog innan bröllopet. Jag tror inte att jag vill ha något mer förhållande efter denna pärs. Det var ju åtta år sedan han dog. Jag är nu för gammal för att skaffa barn dessutom. Jag är 44 år. Men nu har jag hängt med er på Youtube och tycker ni är fantastiska en underbar familj. Jag kommer rösta på er till guldtuben. Kram till er alla / Hessa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *