Känner mig trygg

Jag har i fler års tid nu gått hos city laser i Göteborg som hjälpt mig med olika åkommor. Efter att jag fött chloe fick jag en pigmentering på överläppen, en hormonell mörk ton som liknar en mustasch. Jag fick direkt råd att börja använda en hudvårdsserie som arbetar mot pigmentering. Jenny som arbetar på City laser sa ganska direkt att detta kommer ta tid och det är inte ens säkert att vi kommer få bort den. Från det att jag började gå hos Jenny på city laser har jag gjort en rad behandlingar. Bland annat har jag lasrat bort alla hår på benen och på överläppen, jag har väldigt mörka strån och med mörk överläpp med mörka hår gjorde det mig väldigt obekväm. Så numera är jag hårlös på överläppen och benen slipper jag raka vilket är väldigt skönt. Jag har också fått hjälp med min acne samt ärr från acne. Jag fick i juli 2016 världens acne utbrott, min hud gjorde så oerhört ont. Jag fick stora bölder på kinderna och hakan att jag stundtals fick panik för det pulserade av smärta. På 6 mån har jag gått från rött, irriterande och inflammerat ansikte till ett lugnt ansikte med massa lyster. Resan har inte varit enkel och jag ljuger om jag säger att det inte varit lite smärtsamt. Jag delar med mig av detta för jag vet hur många som går med oönskad acne som vuxen och jag bryr mig inte direkt om de röda prickarna, men bölderna är så vidriga och gör så otroligt ont.

Jag tänkte lista det som faktiskt fick mig att gå från stora bölder och smärta till ett behagligt ansikte.

  1. Jag fick äta tetralysal, som är ett antibiotikum som förhindrar bakteriens tillväxt vid infektion. Detta kunde ge två effekter, antingen försvann det helt eller så hände inget alls. För mig räckte 3 mån och sedan var allt mycket lugnare. Här är användning bara med 2 veckors mellanrum, inget smink men olika ljus 🙂 Idag syns inga ärr direkt och huden har så mycket spänst.
  2. Jag fick en strikt hudvårdsrutin med ZO obagi, mycket fukt, peeling och masker. 3. Jag Gick och går fortfarande på Dermapen behandlingar som pumpar ner fukt i hudlagret, detta slätar ut hudytan där jag har en hel del ärr. Huden förnyas också och får en helt ny lyster.

Hoppas ni gillar denna typ av inlägg också 🙂 Jag gillar att ha en variation och just detta ämne intresserar mig otroligt mycket! Det är viktig som bästa råd från mig att gå till en klinik ni verkligen litar på och som vet vad dom gör. Det finns allt för många oseriösa aktörer så gå till en ni verkligen litar på 🙂

5 reaktioner på “Känner mig trygg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *