50 % rabatt på ellos

Nu jäklar är det ny vecka och med det lite härliga erbjudanden 😀 först och främst, nu är det vår på riktigt och passa på att fynda skor till er själva, tag 3 betala för 2. Jag älskar mina gap skor som jag köpte förra månaden.  Kavatskorna brukar gå direkt så passa på att knipa ert par 🙂 Ni kommer direkt till Kavat HÄR! Som ni ser på erbjudandet nedan är det 25 -% på alla barnskor och barn kläder 🙂

Nästa kampanj är 25 % på alla barnkläder, ellos ursnygga bomberjackor är så himla söta och saknar ni skalkläder kan ni passa på nu 🙂 Just bomberjackorna finns i svart och rosa, sen finns det också en i rosa satin som är min absoluta favorit 🙂 Ni kommer till alla barnkläder HÄR!

Giltighetstid 27/3-2/4

Sen sist men inte minst, har ni aldrig handlat på ellos får ni hela 50 % rabatt på er dyraste vara 😀 där skulle jag passa på att använda den på mattor eller någon möbel som i vanliga fall är väldigt dyr 🙂 se villkor nedan. denna matta har jag i chloes rum och med 50 % kostar den endast 399 :- 😀 ni hittar den HÄR!

50% rabatt på dyraste varan + frifrakt*

*Erbjudandet gäller för dig som är ny kund och inte har handlat på

Ellos de två senaste åren. Gäller vid nybeställning på kläder, skor,

accessoarer, Beauty by Ellos, Sense of Karma, Northern Beauty,

hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos. Max 1

gång/kund. T.o.m. 2017-07-31. Fri frakt gäller vid köp för minst 200

kr (efter avdragen rabatt) och för normalpaket max 20kg (värde

49,90). Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor.

Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”. Vi reserverar oss för

eventuella tryckfel.

3 reaktioner på “50 % rabatt på ellos”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *