Haileys rum före och efter

Haileys rum har verkligen förändrats under tid. Det är faktiskt riktigt kul att se tillbaka på de bilder jag tog för 5 år sedan och de jag tar idag. Det händer mycket, både med inredning men också med foto. Nu är många av bilderna kass kvalitet då jag inte hittar originalet, men det tar sig. På väggen som ser väldigt tom ut på de nyaste bilderna kommer det komma upp tavlor som är beställda 🙂

5 år sedan

3 år sedan

idag, som ni ser är väggen väldigt tom, men med tavlor så blir det kalas 🙂 sen hade jag velat göra golvet ljusare, får se vad Robin säger 😉

Före 4 år sedan

Efter med lite kass kvalite 🙂

Är allafall väldigt nöjd so far och Hailey desto mer 🙂 Gymnastikredskapen kommer från romerskaringar.se och de var bland annat med i sofias änglar om ni såg de igår 🙂 riktigt kul att kunna träna gymnastik även hemma 😀

6 reaktioner på “Haileys rum före och efter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *