lets do this week

Måndag och jag tycker nog ändå att jag varit rätt effektiv nu på morgonen. Jag har en hel del kvar att beta av, men så är det väl alltid. Jag försöker att inte göra något direkt jobb på helgen mer än att klippa film vilket gör att mailkorgen är rätt lång. Jag tycker att fler borde ta helg och vila istället för att jobba ihjäl sig. Visst jag skall inte säga något egentligen då jag arbetar mer eller mindre 7 dagar i veckan. Men ändå, alla behöver någon dag fri från arbete :p Minns att jag röt ifrån en gång på ett företag som vägrade sluta maila och ringa under helgen. Det får faktiskt finnas gränser 🙂

anyway, det är måndag morgon. Veckan för mig är ganska lugn och hanterbar, jag väntar fortfarande på att våren skall komma med rekordfart. Man känner att det är varmare vissa stunder och idag är det vårdagsjämning vilket innebär ljusare tider. Men jag skulle uppskatta sisådär 20 grader och sol nu fram till oktober :p går det att ordna tro? I spaninen där vi har vår lägenhet är det just nu 20 + och sol. Ljuvligt.

Nu är det allafall dags för lunch, denna spetstop (adlink) ligger högt upp i min vårgarderob just nu, den är från bubbleroom och märket vila 🙂

3 reaktioner på “lets do this week”

  • Mirre skriver:

    Jättesnygg top, och tråkigt då de mailar på helgerna, men då anser väl de att de har mer tid, men tänker inte på dig då istället

    Här snöar det idag, kan du tänka dig, otroligt =D, men skulle bli bättre mot helgen, det är bra det för då fyller jag år =D

  • Så grymt fin outfit, vill verkligen ochså ha vår på riktigt nu. Lite nyfiken, varifrån kommer det supersnygga handväskan?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *