första gången på gymmet

Ja vad skall man säga, första gången på gymmet sen säkert 2-3 år tillbaka. Jag har aldrig varit en gymmet människa, jag har svårt att hitta motivationen och tycker hellre att träning ute i naturen är roligare. Men så idag fick Jennifer en tjej i stallet övertalat mig att åka dit för att testa. Jag har ju en överfylld garderob med träningskläder som bara väntar på att bli använda så jag hade egentligen inga ursäkter :p Vi var på STC här i kungälv som är ett riktigt stort gym, det fanns massa spännande utrymmen som faktiskt tilltalade mig :p Jag har ju testa crossfit tidigare och sånt tycker jag ändå är kul. Så hur skall jag sammanfatta vår träning? det var väldigt roligt, vi skrattade mest hela tiden men vi fick faktiskt in lite träning också. Jag vill ändå lyfta det att jag aldrig i denna blogg eller via andra kanaler kommer hetsa om träning. Däremot kommer jag lyfta olika träningsformer som faktiskt kan vara lite roliga och stärkande. Jag har en muskelsjukdom som heter fibromyalgi vilket innebär mycket värk och jag kan inte träna precis allt utan får hela tiden lyssna på kroppen och se till min förmåga.

Jag tror det är många som inte vågar testa sin kropps förmåga när man har konstant värk, men mitt bästa tips är att testa och se. Vissa perioder kanske man inte kan göra något direkt ansträngande medan andra perioder fungerar det fint 🙂 Ge inte upp och kom ihåg att kroppen din behöver fysisk aktivitet, men på en nivå som gör att du faktiskt mår bra 🙂

Mina träningskläder (adlink) är ifrån Bubbleroom (adlink) och visst är marmor så galet snyggt 😀

2 reaktioner på “första gången på gymmet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *