Söndag

Klyschigt när man skriver söndag som rubrik, precis som att någon kan ha missat att det är söndag :p men jag kom faktiskt inte på någon bra rubrik så söndag får duga. Sista dagen på veckan är det allafall och just nu sitter jag och kollar på Haileys gymnastik. Hela familjen samlad för efter gympan skall vi åka ner till stan en sväng 🙂 vi skall både kika på grill och en ny garderob. Stallet fixade vi i morse vilket är skönt 🙂

annars planerna för veckan är ganska lugna för en gång skull. Jag skall gå igenom mailen som halkat lite efter och försöka uppdatera bloggen lite mer 🙂 youtube har blivit lite av prio ett just nu vilket är helt förståeligt. Men vill ändå ha en levande blogg också 🙂

jag hoppas allafall att ni får en bra söndag 🙂

 

2 reaktioner på “Söndag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *