Länkbyte med myflowergirl

Jag gör sällan länkbyten eller shoutouts, men så fick jag ett mail från en tjej som jag faktiskt vetat om i över 8 års tid. Det värmer i hjärtat att hitta de där personer som man  vetat om i så många år, som även följt min resa och som fortfarande följer. Jag tänker tillbaka på hur jag kom över my flowergirls blogg för 8 år sedan. Hon hade redan då helt magiskt fina bilder, hon skrev alltid väldigt bra inlägg och det gör hon även idag. Hon har en passion för foto och jag blir på riktigt glad över att läsa hennes blogg. Hon är kvar på blogg.se, där jag en gång började.


Mirre som tjejen heter bjuder på en sån härlig variation och jag är så imponerad av människor som kan skapa saker. hon är duktig på att få till hemmet på sitt egna sätt och hennes foton är fantastiska. Gå gärna in och läsa hennes blogg och lämna ett avtryck 🙂 

2 reaktioner på “Länkbyte med myflowergirl”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *