Inrednings inspo

Jag har nu ett tag gjort stora förändringar hemma. Jag har ändrat på möblering, inredning och även bytt ut otroligt mycket. Jag känner att jag själv ändrats väldigt mycket i mitt sätt att se på inredning och interior. Jag inspireras av mina kollegor och man får nya sätt att se på sitt eget hem. För ett tag sedan beställde jag hem en ny puff, en ny pricka, nya kuddar och lite annat smått och gott. Jag hade en vision och en tanke, om den tanken var rätt hade jag inte en aning om. Men jag tycker verkligen det blev så himla bra. Den mattan vi innan haft under soffan la jag under puffen som är 120×120 (stor!!). Sen köpte jag nu i veckan en stor växt som jag satte bredvid. Det ramade in hela hörnan så himla fint 🙂 Nu saknar jag en större lampa som kan hänga som över själva puffen. Jag ställde fjäderlampan där vilket också funkar, men tror det blir bäst med en stor lampa som hänger över.

Kuddarna, pläden, puffen, brickan och dekorationerna på är från Jotex. Jag tycker de har så mycket fint och puffarna vi har i huset är alla från jotex :p jag har faktiskt inte hittat just den typen av puffar någon annan stans, allafall inte till det priset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *