Mötet med Marcus och martinus

I fredags var dagen då tjejerna fick träffa sina idoler på riktigt. I veckan fick jag ett mail från teamet bakom marcus och martinus. De undrade om jag och barnen ville komma på deras konsert. Inte nog med att få se dom här i göteborg vi skulle också få mingla med dom efteråt? Hur sjukt är inte de. Jag tackade självklart ja och det har varit riktigt tufft att hålla tyst om det fram tills idag. Den minen vi fick jag och min syster när vi berättade var helt otrolig. Vi satt bredvid misslisibell och hennes bror vilket var en dunderbonus om ni frågar Hailey.

Stort tack för att vi fick komma och stor eloge till dessa jättehärliga killar som bjöd på en riktigt bra show samt tog emot oss efter på ett sån fint sätt. Alla bilder ligger på instagram för er som vill se 🙂


Tack för att ni tittat, missa inte följa mina andra kanaler för daglig uppdatering.

❤︎ Mail: [email protected]
❤︎ blogg: Https://frureinhold.se
❤︎ instagram: Frureinhold & mrreinhold
❤︎ snapchat: mrsreinhold & Robinreinhold
❤︎ pod: http://bit.ly/2hNIPCK

Utrustning:
kamera – AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
redigerar – final cut pro X
musik – epidemicsounds

introbild: http://www.himmelskaglimtar.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *