Leta hus 

Inlägget är i Samarbete med bygghemma.se

Sedan i vintras har vi gått och letat hus, eller egentligen har planen från det att vi flyttade till Kungälv varit att hitta vårt drömhus. Nu går det lite trögt men jag tror att tids nog kommer det rätta huset upp. Hela familjen saknar en stor gräsmatta med allt vad det immebär. Eller nu ljög jag, något jag inte saknar med att ha hus och stor trädgård är gräsklippningen haha. Jag minns när vi bodde i Uddevalla och hur jag minst en gång o veckan gick med den där tröga gräsklipparen för att gräset av någon oförklarlig anledning växte i takt med att vi kollade på det. 

Så något jag tänker investera i är en robotgräsklippare. Jag minns när detta var helt nytt och många rynkade på näsan. Idag har ju nästan alla en självgående gräsklippare och jag tror många känner ett inre lugn att slippa gå ut och klippa det där gräset. Nu finns det såklart många bra gräsklippare, men jag personligen tycker verkligen det är så tråkigt att klippa gräset haha. 

 

2 reaktioner på “Leta hus ”

  • Mamma Maria skriver:

    Ja det är inte helt lätt att hitta ett hus, speciellt inte ett drömhus!
    Robotgräsklippare är verkligen någonting vi också funderar på – själv är jag ju dessutom allergisk mot gräs så hela det ansvaret ligger ju på mannen 😉

    • Jennifer Reinhold skriver:

      men det känns som nästan alla köper robottgräsklippare nu och jag förstår dom verkligen, det är så mkt tid man kan lägga på annat 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *