Trött tröttare tröttast

Phu, barnen sover sedan ett par timmar tillbaka och jag har betat av en massa jobb. Det känns ändå som att jag är i fas, det som hänger över mig är faktureringen som jag får sätta mig med imorgon. Det är verkligen inget kvällsjobb haha. Nog att det är krångligt, men man måste ha någon hjärnaktivitet också och det har jag inte alls just nu. Idag har jag och barnen haft en riktig mysdag. Jag hämtade dom i morse hos farmor på henne jobb efter att jag varit uppe med tuppen och släppt ut hästarna. Vi åkte och hämtade ut lite paket som jag inte hunnit under veckan och sedan passade vi på att inhandla alla de nya GB glassarna för iår. Minns ni hur hela vår youtube sväng startade? Jo med att Hailey ville testa glassar, nu är det snart 1 år sedan och självklart var vi tvungna att spela in igen. Filmen kommer upp imorgon för er som är nyfikna 🙂

Efter inspelning och mys åkte vi faktiskt ner och badade en stund. Det blev absolut ingen långtur, men ett kvällsdop som gav mig två riktigt trötta tjejer. Vi tog lite kvällsmat innan båda stensomnade 🙂 Säga vad man vill, men när barnen är sådär fysiskt trötta, det är ändå en skön känsla. Shaggy har ju tappat en sko så vi kan itne rida honom just nu då han ömmar. Så ni kan ju gissa om H är taggad att testa hennes nya utrustning. Vi har också börjat kolla på ny sadel då den rosa inte ligger helt 100 på shaggy 🙂 Nu blir det kaffe och lite kvällsmat även för mig, vi hörs imorgon!

2 reaktioner på “Trött tröttare tröttast”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *