inspelningen är klar

herregud vilken intensiv dag, nu har vi landat på espressohouse och försöker smälta allt som hänt. Det vi har gjort är två reklamfilmer för Lyko. Filmerna går under deras koncept highlighted by Lyko där bland annat Kakan hermansson, Johanna och gustav mfl. gjort samma. Det kändes stort att de valt just oss, som är riktiga amatörer, vi har absolut inte störst kanal men de gillade vår energi och framförallt, de tror på oss. Inspelningen började kl 11.00 i morse på fina scandic Hay Market här i Stockholm. I foajen mötte vi ”william” från skam och jag ljuger om hjärtat inte slog ett extra slag, lite pirrig blev man allt. Totalt i 7 h spelade vi in, fotade och fixade. Det var allt ifrån brudklänningar, till parfym och brun utan sol. Vi pratade om ämnen som ligger oss varmt om hjärtat och om vi skall tro alla invovlerade gjorde vi bra ifrån oss 😀 Vi är jättenöjda och längtar efter att få se resultatet. På lykos youtube kommer våra filmer upp v 16 och v 18, självklart kommer jag att dela ALLT här för er. Det finns redan nu behind the sceens bilder på insgtagram eller snapchat 🙂 (frureinhold & mrsreinhold)

hoppas ni får en fin kväll 🙂

2 reaktioner på “inspelningen är klar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *