Bitterhet och avundsjuka

Det är dom två egenskaperna jag tycker minst om hos människor. Jag förstår inte riktigt grejen, att alltid vara sur och tvär. När jag träffade camilla igår på vår inspelning av podden fick jag sånt mottagande. Hon var så sprudlande glad, hon kom med en aura som bara lyste värme och kärlek. Det var precis vad jag behövde, för de senaste har minst sagt varit förvirrande. Att umgås med människor som är sura precis hela tiden, det är bland det jobbigaste jag vet. För jag vet liksom inte själv hur jag skall hantera det. Jag försöker gång på gång få upp stämningen, men den går liksom inte upp. Nu kanske det är mig det är fel, så kan det absolut vara. Men det måste jobbigt att vara bitter, för om det var ngt jag kände när jag träffade Camilla var att glädje och värme kommer man så mycket längre på. Man kan inte älska alla, men att hålla på med vuxen mobbning och frysa ut varandra när man är vuxna människor, det är skrämmande.

Man kan inte annat än att gilla denna vackra kvinna!!

Annars då, idag åker vi till stockholm, vi flyger 14.30 och kommer att bo på mornington hotell på östermalm. Det blir råplugg manus hela kvällen, med ett glas vin eller två :p Det är bara jag och Robin som kommer åka upp denna gång så barnen kommer att vara hos farmor och farfar. Men hoppas ni får en toppenfin dag och glöm inte följa oss på våra sociala kanaler 🙂

3 reaktioner på “Bitterhet och avundsjuka”

  • Ellen skriver:

    Jag håller med dig ! Klarar inte av folk som hela tiden är bittra, eller folk som inte kan glädjas år att andra har det bra eller att man lyckats med något utan hela tiden ska förstöra stämningen med att typ trycka ner en eller klaga för att få mig att tycka synd om dom o ge dom allt fokus för att min framgång inte ska komma i fokus för dom är så mkt viktigare o bättre än mitt liv.. folk som alltid ska ha de som dom vill o på deras villkor. Jag har blivit mer känslig med detta sen jag blev mamma, har mindre tålamod till personer som bara förstör stämningen ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *