smile and wave

Ja nu är det ny vecka och nya utmaningar, jag har landat efter veckans turbulens och ser fram emot framtiden. Det har hänt mycket hos oss det sista och vi har nog inte själva förstått vad som hänt, men mycket har hänt. Det märktes tydligt under horseshow när så oerhört många människor kom fram och ville ta bilder. Visst ställer man frågan, varför oss? Vad gör vi som får så många att tycka om oss, det undrar jag gång på gång. Men samtidigt är jag glad över att vi kan få andra att må bra, jag kommer aldrig någonsin bli dryg eller otacksam över alla er. Jag kan absolut hålla med om att det ibland kan vara tufft att inte kunna svara och vara alla till lags. Men jag kan lova er att jag alltid kommer försöka finnas där för er och visa tacksamhet. Min personlighet kommer inte förändras för att våra kanaler växer. Jag kommer också vara ödmjuk mot mina kollegor som gör precis samma sak som mig. Jag är inte bättre än någon annan och jag kommer aldrig missunna någon annan framgång.

Vi är en familj som tillsammans försöker sprida kärlek och värme. Men jag vill också vara tydlig med det att även vi kan vara oense och arga på varandra. Däremot kommer jag aldrig skriva eller dela mina barn om de är ledsna eller arga. Det handlar om integritet, men självklart går inte vi runt och är superglada jämt som det kanske framstår på våra filmer. Vi är inte mer än människor, precis som alla andra. Jag är glad över att jag har så mycket glädje i kroppen, så mycket tacksamhet till så mycket men också över att jag är positiv mot min omgivning. Den dagen ni ser mig går runt och se sur och irriterad ut större delen av dagen, ge mig en choklad 😉

Skämt och sido, men jag har lärt mig mycket den senaste tiden och jag har lärt mig vilken person jag inte vill vara. Jag vill inte vara den som inte vågar ge beröm, jag vill inte vara den som inte peppar och stöttar, jag vill heller inte vara den som får andra att trippa på tå för att vara rädd att säga ngt fel. De egenskaperna är det som skrämmer mig allra mest.

Jag hoppas att ni som läser detta eller ni som följer oss i andra kanaler kan känna den glädje som jag känner varje dag, tack vare er!

2 reaktioner på “smile and wave”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *