podinspelning på hotell eggers och hotell arken & art garden spa

Idag träffade jag min energifyllda underbara podpartner Camilla för att spela in nya avsnitt av vår pod/vod snack med Emring Reinhold. Allstå gud vad jag behövde hennes energi. Hon gav mig precis det jag saknat på typ 1 vecka, vi satt vi 1,5 h drygt och skrattade så magen värkte. Vi belyste viktiga ämnen som jag tror ni kommer att gilla de närmaste torsdagarna 🙂 Vi har på Hotell eggers i Göteborg som överträffade precis alla mina förväntningar. Det är ett av sveriges tredje äldsta hotell och inredningen går i den franska stilen. Hotell Eggers ägs av två privatpersoner som också äger aisa spa i varberg och Arken och art garden hotel 🙂

I samma säng som Håkan Hellström spelade in sin musikvideo känn ingen sorg för mig Göteborg 2000 😀 för er som vill bo där så är det rum 133 !

Rummet ovan är 151, och som ni ser, det är magiskt minst sagt 🙂

Hotel arken och art garden spa bjöd på riktigt go fika, deras miljöer är också helt fantastiska och hade jag bara haft tid hade jag spa:at en lite stund. Men jag var tvungen att skynda mig hem till barn och häst 🙂

Nästa avsnitt kommer ut varje torsdag och om ni inte prenumererar på kanalen får ni göra det NU 😀 snack med emring reinhold

 

1 reaktion på “podinspelning på hotell eggers och hotell arken & art garden spa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *