Söndag 

Nu är jag ledig och kan äntligen skriva här på bloggen. Vilka intensiva dagar vi haft på Göteborg horseshow, tessies monter har varit välbesökt och det har kommit fram så oerhört många härliga fans som velat fota. Jag kunde nog inte tro att det skulle bli så många att vi tom gjorde kö i korridorerna. Men det glädjer mig att så många ger oss sån kärlek och vi er. 
Nu väntar en vecka med massa jobb. Imorgon skall vi spela in pod på hotell eggers och på arken. Efter det direkt hem och hämta en ny testbil från Volkswagen. Vi skall testa den i en vecka ihop med Besafe 🙂 tisdag har jag möte med floristen, sen 14,30 flyger vi till Sthlm för att spela in reklamfilm hela onsdagen. Jag är sjukt pirrig och kommer plugga manus hela veckan. Tor fre är jobb hemma och sen hoppas jag Kunna lands i ngt lugn lör sön 🙂

1 reaktion på “Söndag ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *