ZAZU sömntränare

Nu har Chloe fått testa att ha en liten sömntränare hos sig. Hon har aldrig haft svårt att sova, men jag fick frågan av jollyroom att testa ZAZU sömntränare och jag var ju bara tvungen att se hur den fungerade.  ZAZU Sömntränare  som är en nattlampa öppnar och stänger ögonen på bestämda tider, detta för att visa Chloe när det är dags att sova och när det är dags att vakna. SAM eller Bäis som vi kallar den är en sömntränare och nattlampa som alltså hjälper barn att förstå när det är dags att gå upp – men också hur lång tid det är kvar tills man får gå upp (om man vaknat tidigt). Chloe kan jag med handen på hjärtat säga att hon var lite för liten, hon kom upp även om fåret inte hade öppnat ögonen. Så jag tror att barnen måste vara lite äldre, eller så är det bara chloe som går i nattmössan och inte tänker på att fåret står vid hennes säng 🙂 

Jag fick aldrig till att filma fåret, men det kanske kommer. Men via filmen ovan kan ni se hur den fungerar och lite tips och råd 🙂 Den är rekommenderad från 2 år så chloe har lite tid på sig att komma in i det 🙂 Den är allafall väldigt söt och den finns i flera olika färger 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *