1,2 miljoner 

Hur sjutton blev det såhär? Att jag på mindre en 1 år har över 1,2 miljoner visningar i månaden på youtube. Visst jag är inte jockeboi men jag har Sveriges största familjekanal när det kommer till views och det är helt galet. Prenumeranterna ökar med 2000 i månaden, mitt mål är att iår kunna nå 100000, vi får se 🙂
Allt började med en glassfilm med hailey och här står vi idag 🙂 om ni inte följer oss så finns vi på familjen Reinhold på youtube 🙂

Foto: amplifyphoto 

2 reaktioner på “1,2 miljoner ”

 • Fnulan skriver:

  Du är så grymt duktig och inspirerande! Heja dig!! Jag kör för familjen på Youtube och vet inte hur man gör för att vara så bra som dig.
  IMPONERANDE och du är värd all framgång
  KRAM
  Fnulan

  • Jennifer Reinhold skriver:

   Men Gud tack underbara du 🙂 du gör jättehärliga filmer och det är perfekta minnesbanken 🙂 kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *