Bland bröllopsklänningar och blomster

igår var vi som sagt på bröllopsfeber i göteborg och om man inte var taggad innan så är man minst sagt taggad nu 🙂 Jag fick några tips och tankar kring hur jag vill ha det och även hur jag inte vill ha det. Jag tycker det är bra att kunna se båda sidor. Jag har egentligen mitt bröllop planerat i huvudet och nu skall allt bara genomföras. Mitt nästa steg för att klänningen skall bli klar är att bestämma skor. Jag hittade på zalando mängder av bröllopskor. Jag hade inte en aning om att de hade så mycket fina skor. Jag har varit kluven med klacken, men jag får nog beställa hem och testa 🙂 lika bra att få hem dom i tid så jag kan gå in dom haha.

som ni ser, hur sjutton skall jag kunna välja?? Vilken är eran favorit!

1 reaktion på “Bland bröllopsklänningar och blomster”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *