Idag är jag på bröllopsfeber i göteborg

Wiiiieee bröllopsmässa, kan man bli mer pepp för att gifta sig? Idag står jag från kl 13.00 i marstrands monter och pratar om bröllop. Jag kommer också att gå runt på mässan och bara suga in inspiration 😀 Vi gifter ju oss som ni vet 19 aug och även om jag är klar med mkt i planeringen så finns det alltid inspiration att hämta 🙂 Jag sitter mycket på printrest och söker vilket är kanon.

Skall ni gifta er iår eller nästa år? hur går planeringen?

Vi kommer alltså att gifta oss på marstrands havshotell, jag stod i valet och kvalet och hade massa olika alternativ men så kom vi i kontakt med marstrand efter att min makeup artist gifte sig där och det kändes direkt i magen att det kunde bli så bra. Robin är uppväxt vid kusten och jag likaså och marstrand är så otroligt vackert. Så nu taggar vi bröllop. Själva vigseln kommer att vara på ön och festen är sen på hotellet. Inbjudningskorten är påväg att skickas ut och så fort alla mottagit sina kort kommer jag visa dom här 🙂

Här är en av klänningarna vi testade uppe i sthlm nu sist 🙂 Nu blev det inte denna, men hur vacker är den inte? Ida sjöstedt vet verkligen hur man syr och designar klänningar 🙂

2 reaktioner på “Idag är jag på bröllopsfeber i göteborg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *