TGIF

Eller något i den stilen. Med all denna vab vet jag knappt vad det är för dag längre. Men nu hoppas vi att tjejerna snart slipper all feber och att vi kvicknar till 🙂 Jag har än inte åkt på det dom har och jag hoppas verkligen att jag klarar mig. Jag måste ändå säga att trots att jag inte kan arbeta som vanligt är det väldigt mysigt att spendera all denna tid med mina gullstrumpor. Planen i helgen är att imorgon stå på bröllopsfeber i göteborg ihop med marstrand, sen om Hailey är frisk på söndag är det gymnastik som hon längtar efter. Vi beställde faktiskt idag en ribstol och ringar hem till henne 🙂 tror hon kommer bli helt lyrsik haha.

Jag fick frågor igår om Chloes blus och den hittar ni HÄR för 129 :- jag beställde en till Hailey också just för att den är sådär sockersöt som jag hoppades på 🙂

Jag hoppas att ni får en strålande fin helg och att ni är rädda om er 🙂

6 reaktioner på “TGIF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *