telefonmöte med produktionsbolag, hur hamnade vi där?

Ja herregud, mitt liv är nog ändå en enda stor circus just nu. Jag tror att hade man filmat oss varje dag, varje detalj hade man inte förstått hur sjutton vi får ihop det. Meeen, vi löser det för det mesta riktigt bra. Idag när jag kom till fiskbilen kl 16.15 (?!!??) så hade jag nummer 23, det var nummer 7 som fick hjälp. helt hysteriskt och det enda jag skulle ha var aoli som jag glömde beställa från mat.se… Well well, precis när jag var klar och skulle ta mina saker ringde telefonen. Några dagar tidigare hade jag ett samtal med ett företag som vill göra en produktionsinspelning med mig och Robin under våren. Det är två avsnitt som helt kommer filmas och klippas av ett produktionsbolag. För oss är detta helt nytt och såå spännande. Anyway, han ringde när jag var klar och lite lätt stressad. Innan jag förstod vem det var tog nog säkert 10-15 sekunder. Jag skrattade lite lätt och förklarade situationen. Han presenterade allafall iden och vi bollade lite mellan olika ämnen etc. Samtalet varade i säkert 20 min och när vi var mer eller mindre klara frågade han vart jag var. Jag svarade att jag var i stallet och tog in alla hästar ahhaha. Han skrattade till och kunde helt klart stryka under på att jag var en multitasking person. Han har helt rätt.

Han sa också att jag spred väldigt positiv energi och att de såg fram emot att ses. Så den 1 mars åker jag till sthlm, med Robin och spelar in 2 filmer, det kommer bli såååå kul och en helt ny värld för oss 🙂 Ni kommer kunna följa allt här och på mina andra sociala kanaler.

min orakade hottie, vilket team vi är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *